Pivní bary

Pivní bar „SVETPIVA.COM“

Zdravím všechny příznivce mnohapívových hospod. Zářným příkladem je „Restaurace u radnice“ na Praze 3, Havlíčkovo nám. Vydal jsem se navštívit tuto restauraci a vidět skutečně 33 píp v akci. Paráda. Pokud si zde nevyberete tak je to potom s Vámi skutečně složité.

img00122-20110306-1448        img00121-20110306-1447

Na čepu „halda“ českých piv, řada belgických piv, české samozřejmě z malých pivovarů, ideální. Prostředí velice příjemně, bohužel v době mé návštěvy se netopilo, celkem zima i ze studeným pivem. Specialitou je samoobslužný čep – 3 piva Konrad. Zaplatíte určitou částku a pijete a čepujete si sami. Vzhledem ke krátké návštěvě jsem zvládl celkem 5 vzorků:

Zlatá labuť 11 – Pivovar Zvikov

Ležák Rotshild – Pivovar Rožnov

Ležák Mistra Taviče  – Pivovar Kladno

Ležák Harrach – Malostránský pivovar Velké Meziříčí

Valašský Vojvoda – Valašský pivovar v Kozlovicích

Nebudu zde podrobně hodnotit jednotlivé vzorky. Musím říct , že pivo bylo kvalitní, trochu pokulhával „Mistr Tavič“ nepřirozená chuť, celkově však ze všech vzorku velice dobrý dojem, prostředí skutečně pivovarské. Vyzkoušel jsem i něco na zub, skvělá česnečka za cenu více než dobrou v zimě to teda bodlo. Půllitr českého piva přijde na 45,-Kč, „velké belgické“ na 99,-Kč, aspoň v době mé návštěvy. Kdo chce vybírat, dobře se napít, najíst taky, tak to teda doporučuji všem. Restaurace je nekuřácká , to jen pro úplnost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *