Pivní archiv

Archiv Van Honsebrouck Brewery

Kasteel Barista

kasteel-barista-eshop

Popis produktu

Výrobce:   VAN HONSEBROUCK Brewery
Oblast:   Belgie
Styl:   Strong Dark ALE (příchuť kávy a čokolády)

 

Alkohol:   11 %
Objem:   330 ml

KASTEEL Barista (s příchutí kávy) je pivo hodné svého jména (barista = mistr kávy). Víno má svého sommeliera, pivo bellemana a káva baristu. Ačkoli tenhle Kasteel není tak sladký, jak by se z podtitulu mohlo zdát (Chocolate Quad), silný, ale zároveň nesladký a „nelepivý“ kávově-čokoládový akcent s tóny praženého sladu protíná chuť skrznaskrz. Tohle je krásné pivo s příchutí, což Kasteel umí (viz Kasteel Rouge). Vůně je plná kávy s nádechem hořké čokolády a červeného vína, je to zvláštní a zároveň lákavé ochutnat to znovu, protože tak jak to voní, tak to taky chutná. Navíc je to silné jako lokomotiva (11 %). Takže pozor, je to krásné, ale zároveň zrádné jako „Mylady de Winter“.

Uloženo do archivu: 12/2015

Archivovat do: 08/2020

Počet kusů: 14

Kasteel Cuvee du Chateau

kasteel-cuvee-eshop

Popis produktu

Výrobce:   VAN HONSEBROUCK Brewery
Oblast:   Belgie
Styl:   Strong Dark ALE (příchuť portského)
Alkohol:   11 %
Objem:   330 ml

KASTEEL Cuvée du Chateau (s příchutí portského) je luxusní tmavé pivo s expirací až do konce roku 2019. Základ tvoří klasické černé pivo Kasteel Donker, které ovšem pro tento výjimečný speciál zrálo 10 let v dubových sudech. Cuvée du Chateau bylo vyvinuto ve stylu „Quadrupel“, tudíž je nesmírně silné. Chuť má fantastickou strukturu, zpočátku je cítit pražený zkaramelizovaný slad, později se dostaví jemná chmelová hořkost s podtóny pražené kávy a karamelu, nepatrně pak také tóny portského. Cuvée du Chateau je fantastické, hebké, noblesní a věčné, pýcha pivovaru Van Honsenbrouck.

Uloženo do archivu: 12/2015

Archivovat do: 09/2020

Počet kusů: 20

Kasteel Rouge

kasteel-rouge-eshop

Popis produktu

Výrobce:   Kasteel
Oblast:   Belgie
Styl:   Mix tmavého piva a třešní
Alkohol:   8 %
Objem:   330 ml

KASTEEL Rouge (s příchutí třešní) je speciální pivo napěchované výraznou třešňovou příchutí. Základ tvoří mix tmavého piva Kasteel Donker a kvalitního třešňového likéru. Směs těchto dvou vynikajících produktů vytváří unikátní chuťovou komplexitu. Doušek tohoto podmanivého nápoje působí v ústech jako zhmotněný tekutý višňový sad. Kasteel Rouge je plné a silné, lahodně vyvážené, příjemně sladké a zároveň přirozeně ovocné po třešních. Chuťově velice ojedinělé, ale vynikající!

Uloženo do archivu: 12/2015

Archivovat do : 06/2017

Počet kusů: 13

Kasteel Rouge, 0,75 l

kasteel-rouge-075

Popis produktu

Výrobce:   Br. VAN HONSEBROUCK
Oblast:   Belgie
Styl:   Mix tmavého piva a třešní
Alkohol:   8 %
Objem:   0,75 l
 
Kasteel Rouge je šťavnaté a silné ovocné pivo, jehož základ tvoří mix tmavého piva Kasteel Donker a třešňového likéru. Směs těchto dvou vynikajících produktů vytváří výjimečnou chuťovou komplexitu. Doušek tohoto neskutečně zajímavého nápoje působí v ústech jako zhmotněný tekutý višňový sad. Kasteel Rouge je plné a silné jako býk, navíc příjemně sladké.
 
Počet kusů v archivu: 0

Doba archivace: 2017

Kasteel Trippel

kasteel-tripel-eshop

Popis produktu

Výrobce:   VAN HONSEBROUCK
Oblast:   Belgie
Styl:   Belgian Trippel
Alkohol:   11 %
Objem:   330 ml

Počet kusů v archivu: 10

Doba archivace:  2017

 

Kasteel Cuvee du Chateau, 0,75 l


Výrobce:   VAN HONSEBROUCK Brewery
Oblast:   Belgie
Styl:   Strong Dark ALE (příchuť portského)

Alkohol:   11 %

Objem:   750 ml

KASTEEL Cuvée du Chateau (s příchutí portského) je luxusní tmavé pivo s expirací až do konce roku 2022. Základ tvoří klasické černé pivo Kasteel Donker, které ovšem pro tento výjimečný speciál zrálo 10 let v dubových sudech. Cuvée du Chateau bylo vyvinuto ve stylu „Quadrupel“, tudíž je nesmírně silné. Chuť má fantastickou strukturu, zpočátku je cítit pražený zkaramelizovaný slad, později se dostaví jemná chmelová hořkost s podtóny pražené kávy a karamelu, nepatrně pak také tóny portského. Cuvée du Chateau je fantastické, hebké, noblesní a věčné, pýcha pivovaru Van Honsenbrouck.

Uloženo do archivu: 12/2018, 12/2021

Archivovat do min. : 12/2022, 08/2026

Počet kusů: 5 + 3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *