Pivní archiv

Archiv Het Anker

Carolus Het Anker Cuvee V.D. Keizer Whisky Infused

Pivovar:   HET ANKER Brouwerij
Země:   Belgie
Styl:   Belgian Extra Strong ALE

Alkohol:   11,7 %

Uložení do archivu: 09/2020

Minimální doba archivace:  12/2024

Počet kusů: 4
Objem:   750 ml

V roce 2015 se toto pivo infikované malým množstvím vlastní Gouden Carolus Single Malt Whisky (zraje v sudech po bourbonu) objevilo jako speciální verze limitované edice „Indulgence“ (Indulgence je limitovaná edice, v níž se objevují piva s různou příchutí). Vzhledem k obrovskému celosvětovému úspěchu tohoto piva se v pivovaru Het Anker rozhodli verzi vyladěnou malým množstvím vlastní whisky zařadit do stálého výrobního programu.
Gouden Carolus Cuvée Van de Keizer Whisky Infused je klasické tmavé pivo Gouden Carolus V/D Keizer Imperial Dark obohacené jemnou infuzí Gouden Carolus Single Malt Whisky. Výsledkem je jedinečné pivo – mohutné a silné, s hlubokou a plnou chutí s tóny whisky, čokolády, vanilky a dubu. (zdroj textu: www.topvino.cz)

GOUDEN CAROLUS Cuvée Van De Keizer Blauw

Pivovar: Het Anker

Belgian Dark Strong Ale (Barley Wine)

Objem: 750 ml

Alkohol: 11%

Je to speciální verze piva Gouden Carolus Classic rubínově červené barvy, s obohacenou paletou chuti a přídavkem tajemných vůní . Karamelizovaný slad a 11% obsah alkoholu mu dodávají teplou kulatost vína spolu s osvěžující chutí piva. Láhev je korunována speciálním korkem, takže pivo může být archivováno po velmi dlouhou dobu

Archivace do: 11/2025

Počet kusů: 2

GOUDEN CAROLUS Cuvée Van De Keizer Rood

Pivovar: Het Anker

Belgian Strong Pale Ale (Golden Ale)

Objem: 0,75 l

Alkohol: 10%

Silný svrchně kvašený blond, který byl představen na trhu v roce 2008 při příležitosti „10 let Cuvée van de Keizer blauw“. Obsahuje více druhů sladu a v průběhu procesu vaření piva jsou přidány 3 různé druhy bylin. Jasně zlatá barva, vysoký obsah alkoholu a plná a vyvážená chuť dělají toto pivo skutečným zdrojem vitality a síly a potěší i ty nejkritičtější znalce.

Archivovat do : 11/2018

Počet kusů: 2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *