Návštěvy pivovarů

Pivovarský dvůr Zvíkov 2013

Zdravím všechny příznivce skvělého piva. Tentokrát se krátce podělím z návštěvou v Pivovarském dvoře Zvíkov. To je už má druhá návštěva , takže můžu porovnat co se změnilo. Úroveň služeb místní restaurace musím říct je super, rychlá obsluha, dobrý výběr připravených jídel, speciality pro více osob, cenově trochu vyšší ale kvalita velice dobrá. Absolvoval jsem „prohlídku pivovaru“, kromě výkladu o historii a současném sortimentu, prohlídka sklepů, no za cenu 50 kč/osoba, asi tak, za hodně peněz málo muziky.

Co se týče piva , tak to nemá chybu, nové piva Pale Ale Zvikov 15 a Stout Zvíkov 20. Nové piva pro mně, kdy od mé poslední návštěvy uplynul už nějaký ten rok.  Myslím , že tyto piva jsou naprosto vynikající a snesou skutečně vysoké kritéria. Samozřejmě nesmím opomenout i ostatní produkci Zlatá labuť 11 světlý ležák, Zlatá labuť 13 tmavá, skvělá Královská Zlatá labuť 26, podávaní v 1 dcl skleničkách /40,-Kč/ a Červený Rarášek malinový/pro mně aspoň neslabší pivní článek/. Bohužel Zvíkovský Rarášek /pšenice/ nebyl k dispozici. Myslím, že každý návštěvník si zde vybere z pivního sortimentu a ve vysoké kvalitě.

Pivovar dále nabízí spoustu, skutečně v mega sortimentu dárkové předměty s pivní tématikou, patentní láhve z Výročním ležákem v limitované sérii a mnoho dalších dárkových balení piva. Taktéž můžete zakoupit nabízené piva na čepu v patentních lahvích nebo v PET lahvích. Tyto počiny svědčí o snaze pivovaru udělat vše pro své pivo, nabídnout každému něco co si z pivovaru odveze. Musím říct, že od mé poslední návštěvy došlo k posunu dopředu, včetně nové venkovní terasy pro letní dny.

Piva , které byli k dispozici jsem všechny vyzkoušel, skutečné lahůdky, pro mně unikátní a naprosto skvělé tmavá Labuť 13 a Stout 20, skutečně těžko vybrat co je nejlepší, vše super. Přeji hodně dalšího zdaru pivovaru a děkuji za perfektní dva večery strávené v tomto pivovaru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *