Návštěvy pivovarů

Pivovarský dvůr Lipan Dražíč

Další zastávka na cestě za pivem byla v Pivovarské dvoře Lipan Dražíč.

Vzhledem k tomu, že byl právě i čas oběda využil jsem a my všichni umění místní gastronomie. Nejdříve ale k pivu , na čepu se nabízel světlý ležák Lipan a tmavý ležák Lipan. K pivu nelze mít absolutně žádnou výhradu, tak jak znám tyto piva , nezklamalo. Pivo z čepu se můžete odvézt s sebou v 1,5 l PET lahvích za cenu cca 100,-Kč. Pivo lze jen doporučit, je skvělé.

Naprostou katastrofou však bylo to, co nám bylo předvedeno po objednání nabízených pokrmů. Jídlo se při poloprázdné restauraci „připravovalo“ cca 1 hodinu, včetně očekávané „dršťkovky“, která po hodině přípravy byla podávaná jak jinak za studena, po reklamaci byla mírně přihřátá. Ostatní pokrmy stěží hodnotit, taky podobná zkušenost, výsledek snažení neodpovídá nabídce v jídelním lístku , u některých pokrmů ani náhodou. Musím říct, že v pivovarské restauraci jsem nic podobného nikdy neabsolvoval. Myslím, že toto zkazilo naprosto perfektní dojem nabízeného piva a zaplatit za toto jídlo pro 4 osoby /+nějaké to pivo, cca 8/ přes 700,-Kč, tak to je fakt špatné.

Kdo chce ochutnat zdejší pivo, tak to vřele doporučuji, pokud zde někdo bude hledat dobré jídlo patřící k dobré pivovarské restauraci, tak to ani náhodou.

Hodně zdaru přeji pivovaru, myslím že mně jedna návštěva bohužel stačila.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *